Nowości

Catering wielkanocny

27 marca 2020

więcej

Archiwum nowości

Zestawy biesiadne

ZESTAWY BIESIADNE

 

Mięsa pieczone w całości

Królik faszerowany (dla 3 - 4 os.) Cena: 130 zł

Cały królik faszerowany warzywami w sosie śmietanowym z glazurowanymi buraczkami i kluskami śląskimi

(królik ok. 1-1,5 kg, kluski śląskie 35 szt., buraczki 450 g)

 

Kaczka faszerowana (dla 2 - 4 os.) Cena: 100 zł

Kaczka faszerowana kaszą pęczak z kurkami i boczkiem oraz surówką z selera

(kaczka ok. 1,5 – 2 kg, surówka z selera 400 g, sos pieczeniowy 400 ml)

 

Pieczona gęś świętomarcińska I (dla 4 - 6 os.) Cena: 360 zł

Pieczona gęś świętomarcińska z farszem staropolskim z jabłek i suszonych śliwek

(gęś ok. 3 kg, kluski śląskie 50 szt., modra kapusta 600 g, sos pieczeniowy 300 ml, )

 

 

Zestawy

Tradycyjny zestaw pszczyński (dla 8-10 osób) Cena: 290 zł

4 x sakiewki ze schabu z pieczarkami i serem (160 g/szt.)

4 x de volaille (160 g/szt.)

4 x udko z kaczki (160 g/szt.)

4 x rolada wołowa (160 g/szt.)

kluski śląskie 80 szt.)

ziemniaki opiekane (500 g)

sos pieczeniowy (500 ml)

kapusta czerwona na ciepło (800 g)

surówka z kiszonej kapusty (800 g)

 

Półmisek drobiowy (dla 4-6osób) Cena: 280 zł

2 x udko z kaczki (160 g/szt.)

2 x pieczone podudzie indycze z suszonymi pomidorami (160 g/szt.)

2 x grillowana pierś z kurczaka (160 g/szt.)

Ziemniaki opiekane (500g)

surówka z białej kapusty (600g)

Kaszotto z warzywami (500g)

sos paprykowy (200ml)

 

Półmisek ryb (dla 4-6 osób) Cena: 320zł

2 x pstrąg z pieca ( 300 g/szt.)

2 x łosoś pieczony ( 160g/szt.)

2 x halibut z patelni ( 160g/szt.)

2 x kalmary faszerowane ( 120g/szt.)

2 x udko z kaczki ( 150g/szt.)

2 x udziec indyczy ( 300g/szt.)

Ziemniaki gotowane ( 500g)

mix sałat z warzywami ( 800g)

risotto (500g)

 

Zamów catering 32 449-00-20

Ładowanie...
  • l_roy
  • l_frykowka
  • l_telemann
  • l_ufrickego
© 2009 - 2020 Grupa ROY. Wszelkie prawa zastrzeżone. Wykonanie: pless-intermedia